Verstappen Mexico - De 10 beste races van Max Verstappen - Formule 1 - TopGear NL - Maar verstappen zat er niet zo over in, al verloor hij wel wat tijd.

Derde tijd max verstappen in eerste vrije training in mexico. Destijds kwamen hamilton en verstappen op de baan hard met elkaar in aanraking. 1 dag geleden · in de slotfase van de grand prix van mexico leek max verstappen het even aan de stok te krijgen met valtteri bottas op het moment dat de fin zichzelf van een ronde achterstand wilde ontdoen. in 2017 en 2018 wist max verstappen de mexicaanse grand prix te winnen en ook dit jaar lijkt de red bull racing rb16b een kanshebber. Bottas was toen het snelste met 1.18,341, gevolgd door hamilton (1.18,417).

Destijds kwamen hamilton en verstappen op de baan hard met elkaar in aanraking. Red Bull and Toro Rosso introduce their new motorhome
Red Bull and Toro Rosso introduce their new motorhome from www.pitpass.com
Destijds kwamen hamilton en verstappen op de baan hard met elkaar in aanraking. Vervolgens kreeg verstappen ook nog eens te maken met een lekke band, waardoor hij vanaf de twintigste positie zijn race moest vervolgen. 1 dag geleden · in de slotfase van de grand prix van mexico leek max verstappen het even aan de stok te krijgen met valtteri bottas op het moment dat de fin zichzelf van een ronde achterstand wilde ontdoen. De fin klokte een 1:15.875 en was hiermee sneller dan teamgenoot lewis hamilton en ook max verstappen, die vanaf plek drie moet beginnen. "het kan er op papier goed uitzien, maar we moeten de afstelling van de auto wel juist. Sergio pérez kwam voor eigen publiek tot de vierde tijd. Sergio perez maakt het podium compleet. Geleden · max verstappen heeft op een dominante manier de grand prix van mexico gewonnen.

De mexicaan probeerde tot de allerlaatste ronde om hamilton in te halen, maar helaas was het net niet genoeg.

De nederlander reed een foutloze race en wint met een ruime voorsprong op lewis hamilton. Ook voor de mexicaanse teamgenoot van verstappen, sergio pérez, lonkt een plekje in de geschiedenisboeken: Gras hamilton belandde ook tijdens de tweede oefensessie buiten de baan in het gras. Maar verstappen zat er niet zo over in, al verloor hij wel wat tijd. Derde tijd max verstappen in eerste vrije training in mexico. Destijds kwamen hamilton en verstappen op de baan hard met elkaar in aanraking. Bottas was toen het snelste met 1.18,341, gevolgd door hamilton (1.18,417). "het kan er op papier goed uitzien, maar we moeten de afstelling van de auto wel juist. Twee jaar geleden was het voor het laatst dat de formule 1 in mexico langskwam. 1 dag geleden · in de slotfase van de grand prix van mexico leek max verstappen het even aan de stok te krijgen met valtteri bottas op het moment dat de fin zichzelf van een ronde achterstand wilde ontdoen. in 2017 en 2018 wist max verstappen de mexicaanse grand prix te winnen en ook dit jaar lijkt de red bull racing rb16b een kanshebber. Nog nooit won een mexicaan de grand prix van mexico. Sergio pérez kwam voor eigen publiek tot de vierde tijd.

Gras hamilton belandde ook tijdens de tweede oefensessie buiten de baan in het gras. in 2017 en 2018 wist max verstappen de mexicaanse grand prix te winnen en ook dit jaar lijkt de red bull racing rb16b een kanshebber. Maar verstappen zat er niet zo over in, al verloor hij wel wat tijd. De nederlander reed een foutloze race en wint met een ruime voorsprong op lewis hamilton. De fin klokte een 1:15.875 en was hiermee sneller dan teamgenoot lewis hamilton en ook max verstappen, die vanaf plek drie moet beginnen.

Gras hamilton belandde ook tijdens de tweede oefensessie buiten de baan in het gras. 2021 concepts: Jordan, Lotus, Mercedes and Toro Rosso
2021 concepts: Jordan, Lotus, Mercedes and Toro Rosso from drivetribe.imgix.net
In dat geval zou hij recordhouder jim clark evenaren met drie zeges in de mexicaanse grand prix. Maar verstappen zat er niet zo over in, al verloor hij wel wat tijd. Twee jaar geleden was het voor het laatst dat de formule 1 in mexico langskwam. Bottas was toen het snelste met 1.18,341, gevolgd door hamilton (1.18,417). De fin klokte een 1:15.875 en was hiermee sneller dan teamgenoot lewis hamilton en ook max verstappen, die vanaf plek drie moet beginnen. Gras hamilton belandde ook tijdens de tweede oefensessie buiten de baan in het gras. Nog nooit won een mexicaan de grand prix van mexico. De mexicaan probeerde tot de allerlaatste ronde om hamilton in te halen, maar helaas was het net niet genoeg.

Maar verstappen zat er niet zo over in, al verloor hij wel wat tijd.

In dat geval zou hij recordhouder jim clark evenaren met drie zeges in de mexicaanse grand prix. Ook voor de mexicaanse teamgenoot van verstappen, sergio pérez, lonkt een plekje in de geschiedenisboeken: Vervolgens kreeg verstappen ook nog eens te maken met een lekke band, waardoor hij vanaf de twintigste positie zijn race moest vervolgen. Nog nooit won een mexicaan de grand prix van mexico. Derde tijd max verstappen in eerste vrije training in mexico. Maar verstappen zat er niet zo over in, al verloor hij wel wat tijd. Bottas was toen het snelste met 1.18,341, gevolgd door hamilton (1.18,417). De fin klokte een 1:15.875 en was hiermee sneller dan teamgenoot lewis hamilton en ook max verstappen, die vanaf plek drie moet beginnen. De mexicaan probeerde tot de allerlaatste ronde om hamilton in te halen, maar helaas was het net niet genoeg. in 2017 en 2018 wist max verstappen de mexicaanse grand prix te winnen en ook dit jaar lijkt de red bull racing rb16b een kanshebber. Sergio pérez kwam voor eigen publiek tot de vierde tijd. Gras hamilton belandde ook tijdens de tweede oefensessie buiten de baan in het gras. Destijds kwamen hamilton en verstappen op de baan hard met elkaar in aanraking.

Bottas was toen het snelste met 1.18,341, gevolgd door hamilton (1.18,417). "het kan er op papier goed uitzien, maar we moeten de afstelling van de auto wel juist. 1 dag geleden · in de slotfase van de grand prix van mexico leek max verstappen het even aan de stok te krijgen met valtteri bottas op het moment dat de fin zichzelf van een ronde achterstand wilde ontdoen. Sergio perez maakt het podium compleet. Destijds kwamen hamilton en verstappen op de baan hard met elkaar in aanraking.

in 2017 en 2018 wist max verstappen de mexicaanse grand prix te winnen en ook dit jaar lijkt de red bull racing rb16b een kanshebber. Portadas impresas de los periódicos más importantes de
Portadas impresas de los periódicos más importantes de from tar.mx
"het kan er op papier goed uitzien, maar we moeten de afstelling van de auto wel juist. Twee jaar geleden was het voor het laatst dat de formule 1 in mexico langskwam. In dat geval zou hij recordhouder jim clark evenaren met drie zeges in de mexicaanse grand prix. Vervolgens kreeg verstappen ook nog eens te maken met een lekke band, waardoor hij vanaf de twintigste positie zijn race moest vervolgen. Maar verstappen zat er niet zo over in, al verloor hij wel wat tijd. Sergio pérez kwam voor eigen publiek tot de vierde tijd. De mexicaan probeerde tot de allerlaatste ronde om hamilton in te halen, maar helaas was het net niet genoeg. in 2017 en 2018 wist max verstappen de mexicaanse grand prix te winnen en ook dit jaar lijkt de red bull racing rb16b een kanshebber.

1 dag geleden · in de slotfase van de grand prix van mexico leek max verstappen het even aan de stok te krijgen met valtteri bottas op het moment dat de fin zichzelf van een ronde achterstand wilde ontdoen.

Sergio pérez kwam voor eigen publiek tot de vierde tijd. Maar verstappen zat er niet zo over in, al verloor hij wel wat tijd. De fin klokte een 1:15.875 en was hiermee sneller dan teamgenoot lewis hamilton en ook max verstappen, die vanaf plek drie moet beginnen. Sergio perez maakt het podium compleet. Destijds kwamen hamilton en verstappen op de baan hard met elkaar in aanraking. Geleden · max verstappen heeft op een dominante manier de grand prix van mexico gewonnen. De nederlander reed een foutloze race en wint met een ruime voorsprong op lewis hamilton. Gras hamilton belandde ook tijdens de tweede oefensessie buiten de baan in het gras. "het kan er op papier goed uitzien, maar we moeten de afstelling van de auto wel juist. Derde tijd max verstappen in eerste vrije training in mexico. In dat geval zou hij recordhouder jim clark evenaren met drie zeges in de mexicaanse grand prix. 1 dag geleden · in de slotfase van de grand prix van mexico leek max verstappen het even aan de stok te krijgen met valtteri bottas op het moment dat de fin zichzelf van een ronde achterstand wilde ontdoen. Ook voor de mexicaanse teamgenoot van verstappen, sergio pérez, lonkt een plekje in de geschiedenisboeken:

Verstappen Mexico - De 10 beste races van Max Verstappen - Formule 1 - TopGear NL - Maar verstappen zat er niet zo over in, al verloor hij wel wat tijd.. Gras hamilton belandde ook tijdens de tweede oefensessie buiten de baan in het gras. Ook voor de mexicaanse teamgenoot van verstappen, sergio pérez, lonkt een plekje in de geschiedenisboeken: De fin klokte een 1:15.875 en was hiermee sneller dan teamgenoot lewis hamilton en ook max verstappen, die vanaf plek drie moet beginnen. Destijds kwamen hamilton en verstappen op de baan hard met elkaar in aanraking. Bottas was toen het snelste met 1.18,341, gevolgd door hamilton (1.18,417).

LihatTutupKomentar